ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیسی: نظم جهانی به‌نفع جریان مقاومت و کشور‌های مستقل تغییر خواهد کرد| ایران از تهدید‌ات برای خود فرصت‌سازی کرده است

  • کد خبر: ۱۶۹۴۳۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۲
رئیسی: نظم جهانی به‌نفع جریان مقاومت و کشور‌های مستقل تغییر خواهد کرد| ایران از تهدید‌ات برای خود فرصت‌سازی کرده است
رئیس‌جمهور تاکید کرد: ارتباط کشور‌های مستقل با هم و استفاده از ظرفیت‌های متقابل بسیار مهم است. همکاری بین کشور‌های آمریکای لاتین و دیگر کشور‌های مستقل با یکدیگر در مناطق مختلف می‌تواند اتحادی را به‌وجود آورد که هم تحریم‌ها را خنثی کند و هم بر ظرفیت کشور‌های مستقل بیافزاید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در بخش پایانی برنامه‌های سفر رسمی به نیکاراگوئه، در نشست مطبوعاتی مشترک با رئیس‌جمهور این کشور با ابراز خرسندی از سفر به سرزمین مردم صبور و مقاوم نیکاراگوئه و ادای احترام به قهرمانان ملی این کشور و منطقه آمریکای لاتین گفت: ارتباط با کشور‌های مستقل همواره در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مورد تاکید بوده و سفر بنده به آمریکای لاتین و کشور‌های مستقل در همین راستاست.

رئیس‌جمهور در ادامه اظهار داشت: اگر در همه دنیا به اراده و خواست ملت‌ها احترام گذاشته شود و قدرت‌های سلطه‌گر در مقابل رای ملت‌ها خودکامگی نشان نداده و اجازه دهند که رای و اراده مردم تحقق یابد، شرایط در دنیا متفاوت خواهد شد، اما متاسفانه امروز در دنیا نظمی ناعادلانه حاکم است و نظام سلطه با فراموشی خدا و خود، به دیگران ظلم روا داشته و جلوی تحقق اراده ملت‌ها را می‌گیرد.

آیت‌الله رئیسی افزود: همه این ظلم‌ها ناشی از آن است که انسان‌هایی با بی‌توجهی به اراده خداوند، اقتضای عدالت در نظم جهانی و با بی‌توجهی به آگاهی حقیقی ملت‌ها دست به ظلم و ستم می‌زنند؛ لشکرکشی یکی از ابزار‌های آن‌ها در اعمال فشار به ملت‌ها و تحریم و تهدید روی دیگر این سکه است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مقاومت، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی ملت‌ها سلطه‌طلبان را منفعل کرده و به عقب می‌راند، تصریح کرد: این اتفاقی است که امروز در بسیاری از کشور‌های منطقه آمریکای لاتین در برابر نظام سلطه و زیاده‌خواهی‌های آمریکا و طرفداران آمریکا صورت گرفته است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه نظم جهانی حتما به نفع جریان مقاومت و کشور‌های مستقل تغییر خواهد کرد، ادامه داد: ارتباط کشور‌های مستقل با هم و استفاده از ظرفیت‌های متقابل در این مسیر بسیار مهم است. همکاری بین کشور‌های آمریکای لاتین و دیگر کشور‌های مستقل با یکدیگر در مناطق مختلف می‌تواند اتحادی را به‌وجود آورد که هم تحریم‌ها را خنثی کند و هم بر ظرفیت کشور‌های مستقل بیافزاید.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به حصول تفاهم‌نامه‌هایی برای تبادل ظرفیت‌ها و استفاده از امکانات متقابل میان ایران و نیکاراگوئه در راستای ارتقای سطح روابط فیمابین، همکاری‌های تجاری و اقتصادی، تبادل تجربیات و دستاورد‌های علمی و فناوری، صدور خدمات فنی-مهندسی و خدمات بهداشتی، درمانی، دارویی و سلامت را از اهم حوزه‌های مورد توافق دو کشور برای همکاری عنوان کرد.

آیت‌الله رئیسی گفت: ایران به‌رغم تحریم‌ها و تهدید‌های گسترده از این تهدید‌ها برای خود فرصت‌سازی کرده و به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در عرصه‌های علمی، فنی-مهندسی، بهداشتی، درمانی و دارویی دست یافته و امروز کشوری فناور در این عرصه‌ها محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->